ANBEFALING AF ROUTERE

FIND DEN BEDSTE
ROUTER TIL DIG

Hos KAZOOM får du ingen router med, så du skal selv anskaffe dig én, hvis du ønsker trådløst internet. Du bestemmer selv, hvilken router du vil bruge, og hvis du allerede har én, bruger du bare den. Hvis du i stedet har brug for hjælp til at finde en router, har vi udvalgt nogle anbefalelsesværdige routere til at få fart på dit Wi-Fi.

Dét skal du overveje, når du vælger din router

ANTAL ENHEDER

Hvor mange enheder
skal du kunne trække?

RÆKKEVIDDE

Hvor stor rækkevidde
har du brug for?

STREAMING

Hvor vild streaming
har du brug for?

GAMING

Hvor seriøs en
gamer er du?

DEN ALSIDIGE &
BUDGETVENLIGE

Hvis du vil have en alsidig router til en overkommelig pris, så kommer du ikke udenom Archer C7. Gigabit Ethernet sørger for, at du får fuldt udbytte af din fiberforbindelse over kabel, og dualband radioen sørger for at udnytte hastigheden trådløst.

UNDER
10
MEDIUM
RÆKKEVIDDE
GOD
STREAMING

DET MELLEM-
STORE HJEM

Til familien i det mellemstor hjem anbefaler vi AC68U som hjertet af jeres nye netværk. Routeren har længe været anset som én af de bedste på markedet og af god grund. Du får en stabil og lynhurtig forbindelse på korte såvel som længere afstande.

UNDER
10
STOR
RÆKKEVIDDE
MEGET GOD
STREAMING

DET MEGET
STORE HJEM

Til det større og moderne hjem vil Google Nest være den optimale løsning. Pakken indeholder 3 enheder, som trådløst kommunikerer med hinanden, men fås også som 1-pak og 2-pak.
Placér dem i huset, hvor du ønsker bedre dækning. Simpel installation med kontrol via smartphone.

OVER
10
MEGET STOR
RÆKKEVIDDE
4K
STREAMING

DEN SUPER
SERIØSE GAMER

Hvis gaming er hovedformålet, så har ASUS dét, du søger. Denne stærke router understøtter MU-MIMO teknologien for bedre throughput, og med QoS funktionalitet kan du prioritere din gaming over alt andet trafik på netværket og nyde dine spil lag-frit.

OVER
10
STOR
RÆKKEVIDDE
4K
STREAMING
GAMING

DEN SUPER SERIØSE GAMER I ET MEGET STORT HJEM

Hvis du er til det ypperste indenfor gaming og vil styre dit netværk på alle parametre, så er denne 10 GigaBit bad boy af en router et must. Du kan prioritere datatrafikken til gaming og routeren har hele 3 netværk. Routeren understøtter MU-MIMO teknologien, QoS, game boost, MESH netværk, WiFi 6 og meget meget mere.

OVER
‍10
MEGET STOR
RÆKKEVIDDE
4K
STREAMING
GAMING

ANBEFALING AF TJENESTER

LAD SHOWET
BEGYNDE

Dyre tv-pakker er ikke for alle. Jo, altså hvis din yndlings tv-kanal er tjekkisk kultur-tv, kan det være, at du skal beholde den store tv-pakke. Ellers har vi nogle forslag til fantastiske streaming-, musik- og andre lækre tjenester.