ANBEFALING AF ROUTERE

FIND DEN BEDSTE
ROUTER TIL DIG

Hos KAZOOM får du ingen router med, så du skal selv anskaffe dig én, hvis du ønsker trådløst internet. Du bestemmer selv, hvilken router du vil bruge, og hvis du allerede har én, bruger du bare den. Hvis du i stedet har brug for hjælp til at finde en router, har vi udvalgt nogle anbefalelsesværdige routere til at få fart på dit Wi-Fi.

Dét skal du overveje, når du vælger din router

ANTAL ENHEDER

Hvor mange enheder
skal du kunne trække?

RÆKKEVIDDE

Hvor stor rækkevidde
har du brug for?

STREAMING

Hvor vild streaming
har du brug for?

GAMING

Hvor seriøs en
gamer er du?

DEN ALSIDIGE &
BUDGETVENLIGE

TP-Link Archer C80 AC1900 er en god stabil router med WIFI 5 standard og Gigabit hastighed trådløst fordelt på de to båndbredder. Perfekt til lejlighed eller mindre hus til surf og streaming af film/serie og den mindre familie.

UNDER
10
MEDIUM
RÆKKEVIDDE
GOD
STREAMING

DET MELLEM-
STORE HJEM


ASUS RT-AX58U er den nyeste WIFI 6 router til et mellemstort hus og til den større familie med flere enheder. Meget god til streaming og let gaming (kan også håndtere 4K streaming). Kan håndtere+10 enheder uden problemer og med ny WIFI 6 standard og antenner er der godrækkevidde.

UNDER
10
STOR
RÆKKEVIDDE
MEGET GOD
STREAMING

DET MEGET
STORE HJEM

Til det større og moderne hjem vil Google Nest være den optimale løsning. Pakken indeholder 3 enheder, som trådløst kommunikerer med hinanden, men fås også som 1-pak og 2-pak.
Placér dem i huset, hvor du ønsker bedre dækning. Simpel installation med kontrol via smartphone.

OVER
10
MEGET STOR
RÆKKEVIDDE
4K
STREAMING

DEN SUPER
SERIØSE GAMER

ASUS RT-AX86U er den nyeste WIFI 6 router med 2 Gigabit Ethernet port og nyeste adaptive QoS, så de mest krævende opgaver kører uden problemer. Har høj rækkevidde og er perfekt til gaming og især hvis flere spiller på samme tid. 

OVER
10
STOR
RÆKKEVIDDE
4K
STREAMING
GAMING

DEN SUPER SERIØSE GAMER I ET MEGET STORT HJEM

Hvis du er til det ypperste indenfor gaming og vil styre dit netværk på alle parametre, så er denne 10 GigaBit bad boy af en router et must. Du kan prioritere datatrafikken til gaming og routeren har hele 3 netværk. Routeren understøtter MU-MIMO teknologien, QoS, game boost, MESH netværk, WiFi 6 og meget meget mere.

OVER
‍10
MEGET STOR
RÆKKEVIDDE
4K
STREAMING
GAMING

ANBEFALING AF TJENESTER

LAD SHOWET
BEGYNDE

Dyre tv-pakker er ikke for alle. Jo, altså hvis din yndlings tv-kanal er tjekkisk kultur-tv, kan det være, at du skal beholde den store tv-pakke. Ellers har vi nogle forslag til fantastiske streaming-, musik- og andre lækre tjenester.