ANBEFALING AF TJENESTER

LAD SHOWET
BEGYNDE

Dyre tv-pakker er ikke for alle. Jo, altså hvis din yndlings tv-kanal er tjekkisk kultur-tv, kan det være, at du skal beholde den store tv-pakke. Ellers har vi nogle forslag til fantastiske streaming-, musik- og andre lækre tjenester, hvor nogle af dem er alternativer til tv-pakker. Med fibernet 1000/1000 Mbit/s fra KAZOOM kan du streame lige så tosset, du vil - og lige så mange, I vil. For der er rigeligt med internet til alle.

For at gøre det nemmere for dig har vi samlet en oversigt over de tjenester, som du med fordel kan anvende med KAZOOM. Vi kan godt love dig, at hastigheden og stabiliteten er i top, så du ikke skal gå på kompromis med kvaliteten af alle de spændende tjenester, der er at vælge imellem. Nedenfor er en liste over de anbefalede tjenester. Tjenesterne er alle eksterne tjenester, der ikke er ejet af KAZOOM.

STREAMING TJENESTER

NETFLIX

Ingen binding
STORT UDVALG AF FILM OG SERIER
INGEN REKLAMER
PERSONALISERET INDHOLD

Netflix er én af de mest populære streamingtjenester i Danmark. Med et stort udvalg af forskellige genrer inden for serier og film kan du slå benene op og nyde forestillingen. Der er noget for enhver smag, uanset alder og humør. Med en Netflix-konto kan du logge ind på alle enheder – uanset om det er via Netflix’ website eller app.

VIAPLAY

14 dage gratis
STORT UDVALG AF FILM OG SERIER
INGEN REKLAMER
tilkøb af tv-kanaler og sport

Er du én af dem, der bare ikke kan vente på nye afsnit eller nye film – så er Viaplay lige noget for dig. Hos denne tjeneste skal du nemlig ikke vente på, at en hel sæson er udgivet, inden de første afsnit kan ses på Viaplay. Så snart et afsnit af en serie er gået live, vil det pågældende afsnit være tilgængeligt på Viaplay. Hos Viaplay kan du få diverse TV3-kanaler, TV2 og masser af sportskanaler samt film og serier. Og du kan sammensætte forskellige pakker, så du kan få dét indhold, du har lyst til at se. Hvis du er helt tosset med sport, er det muligt at tilkøbe en sportspakke og ikke mindst livekampe fra eksempelvis Premier League og Champions League. Der er altså noget for alle. Med en Viaplay-konto kan du logge ind på alle enheder om det er via websitet eller app’en.

VIAFREE

GRATIS
SERIER FRA BL.A. TV3 OG MTV
REKLAMEPRÆGET

Viafree viser indhold fra TV3, National Geografic og MTV. Som navnet indikerer, er Viafree gratis. Det lyder næsten for godt til at være sandt, og der er da også en hage ved det. Viafree er en reklamefinansieret tjeneste, hvilket betyder, at det er reklamerne, der gør det muligt for dig at se indholdet. Så er præmissen sat. Nogle kan godt acceptere reklamer, mens andre ikke ønsker dem. Reklamepauserne skulle efter sigende være en smule kortere end på tv, som giver dig anledning til at nå 4 minutters toilettid eller hente dine snacks! Med en Viafree-konto kan du logge ind på alle enheder – uanset om det er via Viafrees website eller app.

TV 2 PLAY

14 DAGE GRATIS
TV 2 SERIER
REKLAMEPRÆGET
TILKØB AF TV-KANALER

TV 2 Play er til dig, som er vild med TV 2 serier, såsom ”Rita”, ”Natholdet” og ”Badehotellet”, men også hjernegymnatisk som ”Besserwissere” og ”Tirsdagsanalysen”. Til en formidable pris kan du se et hav af nye on-demand-programmer og tilkøbe adgang til livekanaler. Med en TV 2 play-konto kan du logge ind på alle enheder om det er via TV 2 Plays website eller app.

HBO MAX

Originale hbo titler
film og serier af god kvalitet
ingen reklamer

HBO er en platform med et stort udvalg af film og serier. Der er både indhold, der eksklusivt er lavet af HBO til denne platform, og andet indhold, der er tilgængeligt på HBO. HBO er kendt for kvalitet, og dét kan vi da godt nikke genkendende til. HBO har ikke nødvendigvis et større udvalg af serier og film, men til gengæld kan du finde alle sæsoner i deres serier. Med en HBO-konto kan du logge ind på alle enheder, både på HBOs website og app.

AMAZON PRIME

BILLIG STREAMINGTJENESTE
GODT UDVALG AF FILM OG SERIER
REKLAMEPRÆGET
IKKE UNDERTEKSTER PÅ ALT INDHOLD

Amazon Prime er en streaming tjeneste, som ikke er voldsomt udbredt i Danmark endnu. Det er en platform til dig, som er helt vild med amerikanske serier og film. Du kan med fordel downloade Prime Video-appen og downloade de film eller serier du ønsker, så du har mulighed for at se dem offline. Med en Prime video-konto kan du logge ind på alle enheder, både via websit eller app.

DR TV

GRATIS
GODT UDVALG AF DANSKE FILM OG SERIER
INGEN REKLAMER

Er ’Bagedysten’ eller ’bonderøven’ guf? Så er DR TV lige noget for dig! På DR TV kan du finde det meste af DR’s eget indhold fra kanalerne DR1, DR2, DR3, DRK, DR Ramasjang og DR ultra. Det bedste er, at der er indhold til alle aldre, både ‘Gurli Gris’, ‘doggystyle’, ‘Når forbrydelse ryster os’ og endelig til ‘Matador’. Du skal dog være opmærksom på, at mange af programmerne har en udløbsdato. Så hvis du har nogle favoritter, som du bare ikke vil gå glip af, er det med at se dem. Med en DR-konto kan du logge ind på alle enheder, så du har mulighed for at anvende både website eller app.

D PLAY

GRATIS
PROGRAMMER FRA DISCOVERY-KANALER
REKLAMEPRÆGET

På Dplay kan du nyde programmerne fra kanal 4, kanal 5, ID, Discovery Channel, TLC, animal planet, 6’eren og Canel 9. Her er et større udvalg af amerikanske realityprogrammer i fokus, såsom ’Say Yes to the Dress’, ’The Big Bang Theory’ og ’fast n’ loud’, men også dansk indhold som ’Ex On The Beach - Danmark’, ’Riising Late Night’. Hvis du anvender DPlay free, så vil programmerne blive afbrudt af reklameblokke. Så er det op til dig selv, om du vil betale for at undgå reklamer, eller om du kan leve med den i bytte for en gratis udgave. Du kan streame via. Chromecast, og du kan også tilgå Dplay via en app.

TELIA TV

BASIS ABONNEMENT
VÆLG SELV KANALER
TV-KANAL REKLAMER
TILPAS SELV DIN KANALPAKKE

Med Telia TV kan du sammensætte din egen tv-kanal pakke, og du behøver faktisk ikke en tv-boks. Du kan nemlig tage Telia TV med på farten – både når du logger ind på din konto og i deres app. Så hvis du er én af dem, som ikke kan undvære dit tv, så er Telia et godt alternativ. Telia TV tilbyder DRs kanaler, TV2s forskellige kanaler, HBO, kanal 4, kanal 5, kanal 6 og kanal 9 samt Discovery og Disney.  

Hvad kan du ellers bruge din KAZOOM fiberforbindelse til?

MUSIKTJENESTER

YOUTUBE

Vi kender nok alle YouTube. YouTube kan anvendes som en underholdningstjeneste, men du kan faktisk også tilkøbe et Music- eller Premium-abonnement. Med et Premium-abonnement undgår du reklamerne - både hvad angår underholdning og musik.

GOOGLE PLAY MUSIC

Med Google Play Music kan du lytte til dine yndlingssange og gemme disse. Du har mulighed for at lytte til musik på forskellige enheder. Tjenesten kan anvendes i en gratis version eller på abonnement, og med abonnementet kan du streame over 30 millioner sange uden annoncer.

SPOTIFY

Spotify har en Free version og Premium. Ved Spotify Free skal du forvente en del reklamer, som vil forstyrre din afspilning af musik til gengæld, er tjenesten gratis. Hvis du ønsker, at have fri adgang til samtlige numre, lister og offline funktionalitet, så kan du købe deres Premium version.

ONLINE BACKUP

GOOGLE FOTOS

Med Google fotos kan du hurtigt og nemt sikkerhedskopiere dine enheder og få adgang til dine fotos på farten via photos.google.com. Med Google fotos ligger dine billeder altid sikkert – modsat med eksempelvis en ekstern harddisk, der kan gå i stykker. Har du flere hundrede eller tusinde billeder – hvilket man hurtigt får - kan Google finde dine billeder for dig hurtigt og nemt. I søgefeltet kan du eksempelvis søge på ‘hund’, og du vil blive præsenteret for de billeder, hvor en hund figurerer. Så behøver du ikke scrolle dig igennem en masse billeder for at finde ét bestemt med din hund. Med Google fotos overføres dine billeder automatisk, og du har endda ubegrænset plads.

ICLOUD

iCloud er en online harddisk, hvor du kan opbevare dine billeder, filer, medier eller andet. Du har altid adgang til din iCloud uanset om du er på farten, hjemme eller hos dine forældre. Derudover har du faktisk mulighed for at foretage en backup af din pc eller mobil. Med en 1000/1000 MBIT/s forbindelse, så tager en backup jo ingen tid!