Hvis du nu liiiiige er i tvivl

HVORFOR KAZOOM?

Nu skal du bare høre

Vores produkt er fibernet. Punktum. Det er faktisk det eneste, vi har i butikken. Og heldigvis for dét - for så behøver du ikke betale for alt muligt andet, du reelt ikke bruger. Vi har nemlig ingen pakkeløsninger med flow-tv, diverse sikkerhedspakker og lydbøger. Vi har ét produkt, nemlig fibernet 1000/1000 Mbit/s.

Prisen er jo lige til at spise
M
ed fibernet 1000/1000 Mbit/s er der nok til lige præcis dét, du drømmer om. Så uanset om du streamer som en gal eller gamer til en lyse morgen, skal du ikke bekymre dig om hastigheden og stabiliteten – for KAZOOM er kvalivare. Og ved du, hvad det bedste er? Altså foruden BR... Dét er prisen! Den er så lav, at du ikke behøver at slagte sparegrisen ved betaling.

Online kundeservice
Når vi har presset prisen i bund, har vi skåret i administrationsomkostningerne. Dét betyder, at vi har sendt alle telefondamerne og -mændene hjem. I stedet foregår vores kundeservice online. Her kan du blandt andet benytte dig af vores chatbot, KAZOOMA. Vi har desuden lavet en god oversigt over spørgsmål og svar, og så kan du altid skrive til os i MIT KAZOOM og under kontakt KAZOOM. Alt foregår faktisk online, så du behøver ikke stå ude foran en butik, der desværre lukkede, inden du nåede at tage regntøjet på, sætte dig op på cyklen og spæne ned til butikken. Hip hurra for online betjening.

Egen router
Noget andet, vi også har valgt at gøre lidt anderledes, knytter sig til den famøse router. Vi vil jo gerne give dig den bedste pris, og så vil vi også gerne give dig det bedste udstyr, hvilket du får med vores fiberboks. Og nu til routeren... Som interneteksperter ved vi, at der er forskel på routere, og nogle routere er altså mere tvivlsomme end andre. Med dén viden har vi valgt at lade være med at give dig en tvivlsom router med som en del af dit abonnement. I stedet skal du selv anskaffe dig én. Hvis du allerede har en router, så bruger du bare den. Hvis du har brug for hjælp til at vælge én, så har vi lavet en oversigt over vores anbefalede routere. Så kan du få dén router, der passer bedst til dine behov.

Super søde
Det var vist alt om, hvorfor du skal vælge KAZOOM som din internetudbyder. Eller vent, der er lige en sidste ting. Teamet bag KAZOOM er super søde folk, der gerne vil give dig en god oplevelse - altså ikke som i biografen, men med din internetforbindelse. Så vi gør alt for, at du skal have følelsen af ‘yes, jeg har valgt KAZOOM’.

KAZOOM
hurtig fiber – intet andet