SÅ VED DU OGSÅ LIDT OM OS

OM KAZOOM

KAZOOM er et internetselskab, der sælger højhastighedsinternet på fibernettet. Selskabet blev stiftet i 2. halvår af 2019 og gik i luften den 1. januar 2020. KAZOOM kører på AURA og Fibias infrastruktur.

KAZOOM er opbygget som et low-cost-selskab med dét fokus at holde omkostninger nede for at kunne tilbyde en internetforbindelse med hastighed og stabilitet i top samt pris i bund.

Hos KAZOOM er forretningsmodellen enkel. Der er nemlig ét produkt: 1000/1000 Mbit/s. KAZOOM tror på, at hver enkelt kunde bedst selv kender egne behov og derfor selv skal have lov til at sammensætte ønskede tjenester – uden at skulle påtvinges tv-pakker, en standard-router og andre ydelser som en del af et internetprodukt.  

KAZOOM er en online forretning. Dét betyder, at alt foregår online – alt fra køb til kundeservice. Med chatbot, oversigt over spørgsmål og svar samt support foregår al kundeservice online. Hermed har KAZOOM udviklet et selvbetjeningsunivers, hvor al det praktiske kan klares, når det passer hver enkelt kunde.

Dét var helt kort om KAZOOM.