PRISER

HVAD KOSTER DET?

1000/1000 Mbit/s
249 DKK

Hos KAZOOM har vi ét produkt, og prisen er fast. Der er aldrig tilbud, kampagner eller black friday. Vores pris i dag er den samme som i morgen.

Opstart
495 DKK

Når du bestiller KAZOOM, betaler du et engangsbeløb. Det er ens for alle, og vi kører aldrig kampagner på gratis opstart. Så vi kan godt love dig, at din nabo også har betalt 495 i opstart - helt ligesom dig.

Teknikerbesøg ved installation af fiberforbindelse
0 DKK

Når du bestiller, kan det være, at der er behov for installation af fibernet på din adresse. Det kan nemlig være, at du kan få fibernet, men at det bare ikke er installeret endnu. Hvis dét er tilfældet, koster det dig intet. En standardinstallation indebærer maks. 50 meter fra vej med fiberforsyning ind til huset. Såfremt der er længere end 50 meter, og du dermed ikke ligger inden for en standardinstallation, vil du blive kontaktet omkring et specifikt tilbud vedrørende pris på din adresse.

Flytning
495 DKK

Hvis du ønsker at flytte dit KAZOOM abonnement til en anden adresse, vil der være et flyttegebyr. 

Genåbning
495 DKK

Hvis vi, mod forventning, ikke kan trække din betaling på dit kort, vil du blive underrettet på mail dagen efter forfaldsdato. Hvis vi fortsat ikke kan hæve betalingen på din kort, vil din internetforbindelse blive slukket 10 dage efter, du er blevet underrettet. 

Forgæves teknikerbesøg
495 DKK

Hvis din bestilling kræver et teknikerbesøg, og teknikeren går forgæves i forhold til det aftale mellem dig og teknikeren, vil du blive opkrævet et gebyr for forgæves teknikerbesøg. Du har altid mulighed for at ombooke din tid. Læs mere under Kan jeg ombooke mit teknikerbesøg?

Et forgæves teknikerbesøg kan også forekomme ved eksempelvis en hastighedsmåling. Hvis du får besøg af en tekniker, og en fejl skyldes dit eget udstyr, vil du blive opkrævet et gebyr for forgæves teknikerbesøg. Vi vil altid forsøge at finde frem til årsagen - og løse den med vores vejledning Hvordan måler jeg min hastighed? Sådan finder vi for det meste årsagen til målingen af en hastighed, der ligger under det forventede. Vi finder altid ud af det, for vi har superhelte til at hjælpe dig!

Overdragelse
0 DKK

Du har altid mulighed for at overdrage dit abonnement tilen anden. Det koster ikke noget. Læs mere om overdragelse under Kan jeg overdrage mit KAZOOM abonnement til en anden på min adresse?