SPØRGSMÅL OG SVAR

BETALING

Hvilke gebyrer skal jeg betale?

Hos KAZOOM har vi nedenstående gebyrer.

Opstart: 495,-

Opstartsgebyr er et fast gebyr, når du opretter dig som kunde.

Teknikerbesøg ved installation af fiberforbindelse: 0,-

Hvis der er behov for installation af fiberforbindelse på din adresse, koster det dig intet. Tjek din adresse, og hvis du kan få fibernet, hvor der er behov for installation, skal du ikke af med noget. Så kan du bruge pengene på noget mere sjovere.

Flytning: 495,-

Flyttegebyr er et gebyr, du skal betale, hvis du ønsker at flytte dit KAZOOM-abonnement med dig, når du flytter adresse. Slå din nye adresse op for at se, om du kan få KAZOOM på din nye adresse.

Genåbning: 495,-

Genåbningsgebyr er et gebyr, du skal betale, hvis du ikke har betalt din regning. Det kan eksempelvis ske, hvis du har skriftet betalingskort uden at rette dine betalingsoplysninger inde i Mit KAZOOM. I dét tilfælde hvor vi ikke kan trække penge på din kort, vil du komme til at stå uden internet, og det ville jo være skrækkelig gyser! Dén film er der ingen, der ønsker at spille hovedrollen i. Din internetforbindelse vil blive slukket 10 dage efter første rykker, der sendes dagen efter forfaldsdato.

Forgæves teknikerbesøg: 495,-

Hvis du har bestilt fibernet, og det kræver et teknikerbesøg, aftaler vi sammen med dig et tidspunkt, der passer ind i din kalender. Hvis vi mod forventning dukker forgæves op til vores aftale, vil du blive på lagt et gebyr for forgæves teknikerbesøg. Det er altid muligt at ombooke din aftale, hvis den alligevel ikke passer ind i din kalender. Det skal du gøre senest 48 timer inden vores aftale. Her skal du kontakte AURA på tlf. 87 92 55 74 eller leverance.fiber@aura.dk    

Overdragelse: 0,-

Hos KAZOOM er det muligt at overdrage sit abonnement til en anden. Det kunne eksempelvis være tilfældet for en husstand, hvor KAZOOM er oprettet i Jespers navn, hvor Jesper står til at flytte ud, men hvis Kristina ønsker at beholde KAZOOM på adressen. Her kan Kristina overtage Jespers abonnement hos KAZOOM. Denne overdragelse er gratis og kan gøres inde i Mit KAZOOM under Abonnement.